Envai Aks Ylang Ylang Yağı 20 ml

23,50 

Ylang Ylang yağının çok önemli özelliklerinden bir diğeri de bu yağın antiseptik olarak kullanılabilmesi. Bunun manası deride meydana gelen kesiklerde, sıyrıklarda ya da yanıklarda, yaraları bakterilerden temizlemek ve daha çabuk iyileşmesini sağlamak için bu yağ kullanılmaktadır.

Açıklama

ENVAİ AKS YLANG YLANG YAĞI 20 ML

YLANG YLANG YAĞI :

NEDİR :

Ylang Ylang yağının elde edildiği Cananga odorata isimli ağacın çok parlak ve oval şekilde yaprakları bulunmaktadır ve bu yapraklarını hiç bir zaman dökmezler. Bu yapraklar uçlara doğru sivrileşen şekillere sahiptir. Uzunlukları 50 metreye kadar çıkabilen bu ağaçların uzun sarı ve yeşil renklerinde yıldız şekillerinde çiçekleri bulunmaktadır. Bu çiçeklerin ayrıca kendilerine ait yaprakları bulunmaktadır ve bu yapraklar genellikle 6 adettir, bazen pembe rengini aldıkları da görülmektedir.

FAYDALARI : Ylang Ylang yağının çok önemli özelliklerinden bir diğeri de bu yağın antiseptik olarak kullanılabilmesi. Bunun manası deride meydana gelen kesiklerde, sıyrıklarda ya da yanıklarda, yaraları bakterilerden temizlemek ve daha çabuk iyileşmesini sağlamak için bu yağ kullanılmaktadır. Ylang Ylang yağı aynı zamanda deride kendiliğinden oluşan bakteri, virüs ve mantar enfeksiyonları ile de savaşır ve etkili bir çözüm sunar. Sebore veya seboreik egzama problemine sahip olan vücut hücrelerinin ya da yağ bezelerinin neden olduğu bir hastalıktır. Vücutta düzenli sebum maddesinin üretilememesi ve ya epidermal deri hücrelerinin enfeksiyon alması sonucu meydana gelen bu hastalık acı veren bir hastalık durumuna kadar gelebilir. Genellikle kafa derisi, yanaklar, kaslar ve saç folikülerinde oluşan bu hastalığa karşı Ylang Ylang yağı etkili bir çözüm sunar. İçeriği itibarı ile sebum üretimini dengeleyen Ylang Ylang yağı sürüldüğü andan itibaren, kızarıklığı ve tahrişi azaltarak bu hastalığa karşı savaşır.

Ylang Ylang yağının kozmetik alanında da çok fazla kullanım yeri bulunmaktadır. Ylang Ylang yağının egzotik kokusu pek çok parfüm, losyon ve esans için bulunmaz bir değerdir. Bu rahatlatıcı egzotik koku aynı zamanda enerji de verir. Özellikle erkek parfümlerinde kullanılan Ylang Ylang yağı aynı şekilde bir masaj yağı olarak da kullanılmaktadır.

Genelde tek başına kullanmak yerine Ylang Ylang yağı masaj yapmak için kullanılan yağların içerisine sadece bir kaç damla damlatılarak da kullanılır. Aynı şekilde cildin parlatılması ve rahatlatılması için de kullanılan Ylang Ylang yağı yüz için kullanıldığında aynı şekilde kullanılacak nemlendirici yağların içine bir kaç damla damlatılarak kullanılmalıdır. Sonuç olarak parlak ve pürüsüz bir cilt için büyük bir yardımcıdır.

NOT:Haricen cilde masaj yapmak amacıyla kullanılabilir

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.